Coachen, counselen en trainen

bij adnew in de kas

een andere koers

Positief vooruit met je team

Meer met minder moeite

Door te spiegelen en reflecteren

Adnew geeft jou inzicht in jezelf en in jouw collega of team door te spiegelen en reflecteren. Het doel hierbij is verbinding. Door verbinding, in combinatie met praktische handvatten en training in professionele communicatie, komt groei en ontwikkeling tot stand. Met als resultaat minder moeite, meer plezier en blijvend effect.

een positieve, voorwaartse beweging

met blijvend effect

Wil je écht verandering in je organisatie? Een positieve, voorwaartse beweging met blijvend effect? Neem dan contact op voor mogelijkheden op maat.

effect

Hoe gedraagt een bevlogen medewerker zich?

Wie is je meest inspirerende opdrachtgever, jouw ideale manager? Je favoriete collega? En wat is de gemeenschappelijke deler hiervan? Jij in contact met de ander. Soms ervaar je als medewerker dat je geen team bent met je collega’s. Of je moppert regelmatig op je collega. Je wilt dit graag anders maar weet niet hoe.

Ook als leidinggevende kun je geïrriteerd raken dat jouw medewerkers ‘het’ niet lijken te begrijpen. Hoe krijg je ze nou in de positieve beweging die je wil?

Services

Wat Wenda van adnew voor jou kan doen

"Met mijn persoonlijke ervaring, enthousiasme, passie en een gezonde dosis humor werk ik graag met jou aan groei en ontwikkeling. Dat kan op persoonlijk vlak, maar ook binnen een organisatie met een team."
Wenda - Adnew

ADNEW denkt graag met je mee en zet zich in voor focus en verbinding zodat jij positief in beweging komt.

Adnew Zakelijk

Adnew geeft jou inzicht in jezelf en in jouw collega of team door te spiegelen en reflecteren.

Adnew voor jou

Wat heb je nodig voor groei en ontwikkeling op dit gebied? Een eerste stap. Adnew helpt je daar graag bij!