coachen, counselen en trainen

met effect

een andere koers

add a new lifestyle

Een passie voor groei en ontwikkeling

van individuen en teams

Bij Adnew hebben we een passie voor groei en ontwikkeling van individuen en teams. Dat realiseren we door te coachen, counselen en trainen met methodieken als Transactionele Analyse, Enneagram en NLP. Met als resultaat dat je kunt leven en werken met minder moeite en meer plezier.

Adnew is een jong, dynamisch bedrijf en we zijn er voor individuen en voor teams. Het is ontstaan door onze passie voor mensen, groei en ontwikkeling met een positieve kijk op de dingen. De centrale vraag is steeds: hoe kan het leven makkelijker, leuker en met minder energie binnen je mogelijkheden?

meer met minder moeite door zelfinzicht

en praktische handvatten

Dus heb je gedachten als: wie ben ik? Hoe krijg ik grip op mijn onbewuste processen? Hoe haal ik het beste uit mijzelf. Neem dan gerust contact op voor meer informatie.

eigenaresse

wenda talen

Als dochter uit een ondernemersgezin heb ik altijd interesse gehad in mensen en aandacht voor hoe je activiteiten effectiever en makkelijker kunt inrichten. Dus meer plezier met minder moeite. Mijn loopbaan heeft zich vooral afgespeeld in diverse functies in de commerciële dienstverlening zoals de bouwbranche, handel en techniek.

De omslag kwam toen ik mij steeds meer ging verwonderen over het proces hoe mensen in contact of bij activiteiten op elkaar inhaken. Op het ene moment ontstaat er energie en komen er dingen tot stand en op het andere moment juist niet. Wat gebeurt op het moment dat iemand ‘aan’ gaat of juist ‘uit’? En hoe krijg je daar grip en zicht op? Wat zijn de belemmerende overtuigingen en hoe elimineer je die zodat je gaat en kan doen wat je wil doen?

Na een aantal jaren opleiding en ervaring in coaching en training heb ik de stap mogen zetten en is Adnew een feit. Die omslag is ook letterlijk tot uitdrukking gekomen in mijn naam. Van Wenda naar Adnew. Behalve mijn naam staat Adnew ook voor ‘add a new lifestyle’. Met Adnew voeg ik graag wat aan jouw leven toe.

Met mijn persoonlijke ervaring, enthousiasme, passie en een gezonde dosis humor werk ik graag met jou aan groei en ontwikkeling. Dat kan op persoonlijk vlak, maar ook binnen een organisatie met een team. Ik denk graag met je mee en zet me in voor focus en verbinding zodat jij positief in beweging komt.

Services

Wat Wenda van adnew voor jou kan doen

"Met mijn persoonlijke ervaring, enthousiasme, passie en een gezonde dosis humor werk ik graag met jou aan groei en ontwikkeling. Dat kan op persoonlijk vlak, maar ook binnen een organisatie met een team."
Wenda - Adnew

ADNEW denkt graag met je mee en zet zich in voor focus en verbinding zodat jij positief in beweging komt.

Adnew Zakelijk

Adnew geeft jou inzicht in jezelf en in jouw collega of team door te spiegelen en reflecteren.

Adnew voor jou

Wat heb je nodig voor groei en ontwikkeling op dit gebied? Een eerste stap. Adnew helpt je daar graag bij!