onze antwoorden op

veel gestelde vragen

een andere koers

met blijvend effect

Meer met minder moeite

Met welke vragen kan ik terecht bij adnew?

Persoonlijk

Adnew geeft je inzicht in jouw werkende, maar ook je persoonlijke leven. Met uiteenlopende vragen kun je bij ons terecht. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Zelfvertrouwen
Krijg inzicht in je belemmerende overtuigingen en neem de regie over je leven.

Loopbaanontwikkeling
Krijg zicht op je kwaliteiten en je passie en zet die in.

Balans werk- privé
Breng structuur aan in je leven. Zorg voor een gezonde balans tussen inspanning en ontspanning.

Persoonlijke ontwikkeling
Krijg zicht op: wie ben ik? Wie ben ik in contact met de ander? En haal het optimale uit jezelf.

Zakelijk

Adnew is sparringpartner met veel ervaring in het bedrijfsleven. Je kan met verschillende zakelijke vraagstukken bij Adnew terecht, zowel op individueel vlak als met een team.

Een aantal voorbeelden:

Samenwerking en communicatie
Vind de verbinding door juiste communicatie en krijg meer plezier in het werk en een effectieve samenwerking.

Omgaan met verandering en weerstand
Wat is jouw behoefte? Hoe maak je dit kenbaar? Hoe laat je weerstand los en leer je om te gaan met de omstandigheden?

Conflicthantering
Met de juiste manier van communiceren krijg je helder zicht op de situatie. Met begrip voor jezelf en de ander.

Persoonlijk leiderschap
Benut je unieke eigenschappen en zet ze ook echt in voor jezelf en je werkgever.

Hoe ziet een persoonlijk traject bij Adnew eruit?

We starten met een intakegesprek. Het is voor beide partijen belangrijk dat helder is waar je écht aan wilt werken. Wanneer het ‘klikt’ gaan we van daaruit het ontwikkelpad bepalen, het aantal coachingsgesprekken dat nodig is om je doel te bereiken. We gaan samen een periode aan waarin ik je coach om te groeien en te ontwikkelen. Meestal zijn dit 1 op 1 coachingsgesprekken in De Kas. Ook huiswerkopdrachten worden ingezet om het ontwikkelingstraject te ondersteunen. Om een startpositie te bepalen zet Adnew vaak het Enneagram type-interview in. Het enneagram geeft een exact en diepgaand inzicht in onze persoonlijkheidsstructuren en motivatie van ons gedrag. Het is fijn om je startpositie te weten want van daaruit kan je ook het ontwikkelingspad bepalen.

Hoe ziet een zakelijk traject bij Adnew eruit?

We starten met een intakegesprek over de probleemstelling en/of ontwikkelingsvraag. Aan de hand daarvan kijken we wat nodig is om persoonlijke leervragen of teamdoelstellingen in kaart te brengen. Vervolgens zal een groei- en ontwikkelingsplan gemaakt worden met een duidelijk geformuleerde doelstelling en de daarbij horende activiteiten. Afgestemd op de organisatie en passend bij de richting die je op wilt. Adnew werkt met kleine groepen om de kwaliteit te waarborgen een veilige setting te creëren voor echte verbinding.

Met welke methodieken werkt Adnew?

Enneagram
De kennis van het enneagram geeft inzicht in onszelf en in de karakters van anderen. Het vergroot onze persoonlijke effectiviteit. Hierdoor zijn we in staat om meer begrip op te brengen voor ieders bijzonderheden en zijn we beter in staat om kwaliteiten te herkennen. We begrijpen beter hoe anderen een situatie interpreteren, informatie verwerken en waarom sommigen zich uitbundig uiten en anderen minder. We leren om beter aan te sluiten bij andermans drijfveren en gevoeligheden. Dat maakt ons milder en dat maakt ook dat we met minder moeite aan kunnen haken bij onze omgeving en daar ook meer energie uit halen. Vragen die hierbij centraal staan zijn: Wat zijn mijn kwaliteiten? Hoe kan ik ontwikkelen vanuit mijn basis? Wie ben ik in contact met de ander?

Transactionele analyse (TA)
TA biedt mensen inzicht in hun gedrag door het aanbieden van concepten en methoden om de interacties tussen mensen onderling, de transacties, en hun eigen interne toestand te analyseren en mensen te helpen veranderen en groeien. We maken onbewuste processen bewust, zodat je effectiever je leven in kunt richten. Door inzicht van de TA kun je leren professioneel te communiceren, echt zeggen wat je wilt, in verbinding met jezelf en de mensen om je heen.

NLP
Door toepassing van NLP (neuro linguïstisch programmeren) word je je bewust van wat je waarneemt, je gedachtenpatronen en je gedrag, zodat je waar nodig blijvende veranderingen in je communicatie en gedrag kunt maken en tot effectievere resultaten kunt komen.

Wie is adnew

Wenda Talen, eigenaresse van Adnew, is dochter uit een ondernemersgezin en heeft altijd interesse gehad in mensen en aandacht voor hoe je activiteiten effectiever en makkelijker kunt inrichten. Haar loopbaan heeft zich vooral afgespeeld in diverse functies in de commerciële dienstverlening zoals de bouwbranche, handel en techniek.

Vanaf 2014 is zij zich gaan ontwikkelen in het vak coaching gericht op persoonlijke ontwikkeling en professionele communicatie. Wenda is officieel gecertificeerd met een practioner NLP (2016), master Coaching en Counseling (2017) en een master Transactionele Analyse (2018).

Adnew is een jong, dynamisch bedrijf en we zijn er voor individuen en voor teams. Het is ontstaan door onze passie voor mensen, groei en ontwikkeling met een positieve kijk op de dingen. ADNEW werkt met een flexibele schil van professionele coaches en trainers die de gebruikte methodieken beheersen en uitgaan van de filosofie ‘met minder moeite meer plezier en blijvend effect’.

wat adnew doet?

haak eens aan voor een gesprek

adnew denkt graag met je mee en zet zich in voor focus en verbinding zodat jij positief in beweging komt.